Jídelníček 15. 2. - 19. 2. 2021
Jídelníček 15. 02. – 19. 02.2021 |
||
|
|
|
15. 02. PONDĚLÍ |
Svačinka: krumlovská pomazánka/máslo, tvaroh, vejce, paprika, niva/, žitný chléb |
01b,3,7 |
Polévka: vepřový vývar s pórkem a jáhlami Krutí kostky, dušená mrkev, vařený brambor, višňový nápoj |
01a ,9 01a,7 |
|
16.02. ÚTERÝ |
Svačinka: šlehaný čokoládový tvaroh s piškoty |
01a,7 |
Polévka: zeleninová s pohankou a rýží Toskánské dušené fazole s rajčetem, chléb, ochucené mléko, ovoce |
01a,9 01a |
|
17.02. STŘEDA |
Svačinka: obložený chléb ve vajíčku |
01a,3 |
Polévka: kmínová s kapáním Poděbradské maso, houskový knedlík, pomerančový nápoj |
01a,3,7 01a,3,7 |
|
18.02. ČTVRTEK |
Svačinka: rohlík s máslem a medem |
01a,7 |
Polévka: celerová s žemlí Smažené rybí filé, bramborová kaše, ovocný kompot, 100% džus |
01a,9 01a,3,4,7 |
|
19.02. PÁTEK |
Svačinka: brokolicová pomazánka, lupinová kostka |
01a,7 |
Polévka: zelňačka Kuře v americké marinádě, dušená rýže, vanilkové mléko, ovoce |
01a,7 01a,7,10 |
Vedoucí školní jídelny Kuchaři:
Edita Stoklásková Karel Schindler, Alice Tobolová
Změna jídelníčku vyhrazena! Jídla jsou určená k okamžité spotřebě!
A = čísla označující druh alergenů, obsažených v jednotlivých pokrmech.
Seznam alergenů k nahlédnutí u vedoucí jídelny a na nástěnce u vchodu do jídelny.