Jídelníček 1. 2. - 5. 2. 2021
Jídelníček 01. 02. – 05. 02. 2021 |
||
|
|
|
01. 02. PONDĚLÍ |
Svačinka: švédský chléb s máslem a kedlubnem |
01a,7 |
Polévka: rajčatová s rýží Rybí filé na citrónech a bylinkách, bramborová kaše, dušená zelenina, melounový nápoj |
01a,7 01a,4,7 |
|
02.02. ÚTERÝ |
Svačinka: chlebíčková pomazánka/šunka, okurek, cibulka, paprika/omega raženka |
01a,7 |
Polévka: kapustová Krutí plátek na zázvoru, těstoviny, cola nápoj, ovoce |
01a 01a,7 |
|
03.02. STŘEDA |
Svačinka: pomazánka z játrovky, pohanková bagetka, paprika |
01a,7 |
Polévka: zeleninová s bramborem a kuskusem Čočka smetanová, chléb, vařené vejce, kyselý okurek, mléko |
01a,7,9 01a,3,7 01a,7 |
|
04.02. ČTVRTEK |
Svačinka: rohlík s máslem a marmeládou |
01a,7 |
Polévka: drůbeží vývar s těstovinou Moravský vrabec, kysané zelí, bramborový knedlík, pomerančový nápoj |
01a,9 01a |
|
05.02. PÁTEK |
Svačinka: avokádová pomazánka, žitná placky |
01b,7 |
Polévka: z vaječné jíšky Kuřecí maso pražského uzenáře/šunka, pórek, žampiony, smetana/, opékané brambory, ochucené mléko, ovoce |
01a,3,7,9 01a,7 |
Vedoucí školní jídelny Vedoucí kuchaři:
Edita Stoklásková Karel Schindler, Alice Tobolová
Změna jídelníčku vyhrazena! Jídla jsou určená k okamžité spotřebě!
A = čísla označující druh alergenů, obsažených v jednotlivých pokrmech. Seznam alergenů k nahlédnutí u vedoucí jídelny a na nástěnce u vchodu do jídelny.